Spraakmakers

Of het nou gaat over een congres, een personeelsfeest of een kennismakingsbijeenkomst, het is niet altijd makkelijk om je gesprek aan de praat te krijgen. Soms weet je even niet wat je moet zeggen of hoe je op nieuwe mensen af moet stappen. Blik & Blooz ontwikkelt spraakmakers; spraakmakende activiteiten die het makkelijker en leuker maken om een gesprek aan te gaan en het eens een keer over iets anders dan koetjes en kalfjes te hebben.

VErrassende ontmoetingen

De ontmoetingsconcepten van Blik & Blooz helpen bij het afbreken van de onzichtbare barrière die veel mensen voelen wanneer ze iemand ontmoeten die ze nog niet (goed) kennen.
Wij brengen mensen op een verrassende, laagdrempelige en interactieve manier met elkaar in contact. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm een workshop, een spel of de inrichting van een ontmoetingsplein.

Blik & Blooz kan onder andere ingezet worden voor:
Netwerkbijeenkomsten en evenementen
Teambuildingsactiviteiten
Congressen- en beurzen
Kennismakingsbijeenkomsten
Personeelsfeesten- en borrels

Diensten
Onze twee eigen ontmoetingsconcepten 'Verbingo! ' en de 'Workshop Verrassende Ontmoetingen' zijn ideaal  om mensen op een persoonlijke en tegelijkertijd luchtige manier met elkaar in contact te brengen. Uiteraard kunnen wij ook een ontmoetingsconcept op maat ontwikkelen. 

Ontmoeten we vaker doen!

Wil jij collega’s, deelnemers of bezoekers met elkaar in contact brengen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We ontmoeten je graag om samen de mogelijkheden te verkennen.  

Nieuwsbrief

Wil  jij onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen met daarin updates over events, onze blogs en andere interessante informatie op het gebied van kennismaking en ontmoeting? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Akkoord privacy statement *
Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement (zie link onder formulier)

Uiteraard gaan wij zorgvuldig met je gegevens om. Door je aan te melden geef je toestemming jouw gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement van Blik & Blooz.